На початку робочого тижня погода в Україні ще порадує своїм осіннім теплом. А вже із середини тижня температурний режим зміниться, різко похолодає. А от вихідних днів країну накриють значні холодні осінні дощі. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

Так, у середу, 18 вересня, похолоднішає ще на пару градусів. Холодне повітря дійде і до південного сходу України, але там буде сухо. На решті території країни все так само дощитиме, температура повітря очікується до +13…+17 градусів за Цельсієм.

У четвер, 19 вересня, похолоднішає ще сильніше. В середньому температура повітря в денний час не перевищить +14…+15 градусів тепла, місцями всього +11 градусів. У нічний час – лише до +5…+7 градусів за Цельсієм. На півдні буде трохи тепліше, до +17…+19 градусів. Дощитиме на більшій частині України.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що астрологи назвали найбільш спокійні знаки Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, що для "диванних сищиків" зробили добірку найкращих детективних серіалів. Жанр детективу дуже сильно досліджено, більшість основних сюжетних ходів придумані ще в часи книжкових класиків.