Сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух. Стався він стався ближче до центру міста, приблизно в районі автовокзалу ”Критий ринок”, пише “Хвиля”

Про даний вибух вдалося дізнатися з коментарів жителів Донецька в мережі Інтернет. Як кажуть місцеві жителі, вибух був такої сили, що його було чути практично у всіх селищах і мікрорайонах міста. Що саме вибухнуло, і чи був це вибух пов'язаний з бойовими діями поки невідомо. Офіційних заяв чи коментарів від влади не було.

Нагадаємо, тижнем раніше повідомлялося, що Міноборони повідомило про чотири вибухи на складах боєприпасів в Калинівці Вінницької області. Як повідомила місцева влада, постраждалих немає, на місці події для з'ясування обставин працюють фахівці. У Калинівці вже стикалися з подібним в 2017 році. Від вибухів боєприпасів тоді постраждали 2 тисячі будинків.

Також, раніше повідомлялося, що після вибуху на військовому полігоні під Северодвінську на берег викинуло понтони. Як повідомлялося, заміри поруч з викинутими об'єктами показали перевищення рівня радіації в кілька разів, а самі понтони були названі «потенційно небезпечними об'єктами».

Нагадаємо, раніше Екс-холостяк Іраклі Макацарія засмутив український Париж самотністю: "Вам би принцесу..."

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" Никитюк спробувала "закадрити" самого бажаного "Холостяка" України: два старих перевірених способу

Також "Знай.uа" писав, що Екс-холостяк Іраклі Макацарія попрощався з літом на самоті: "Келих порожній..."