Як відомо, на початку робочого тижня погода ще радувала теплом. З середини тижня температурний режим значно змінився, різко похолодало. А на вихідні Україну накриють холодні осінні дощі. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

Так в четвер, 19 вересня, в країні похолоднішає ще сильніше. В середньому температура повітря в денний час не перевищить +14…+15 градусів, місцями всього +11 градусів за Цельсієм. Вночі – лише до +5…+7 градусів. На півдні буде трохи тепліше, до +17…+19 градусів тепла. Дощитиме на більшій частині України.

У п'ятницю, 20 вересня, погода буде схожою з попереднім днем. Проливні дощі охоплять ще більшу частину України. Винятком стане Закарпатті та південні регіони країни. Температура повітря в середньому прогнозується +12…+15 градусів, на півдні до +19 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що астрологи назвали найбільш спокійні знаки Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, що для "диванних сищиків" зробили добірку найкращих детективних серіалів. Жанр детективу дуже сильно досліджено, більшість основних сюжетних ходів придумані ще в часи книжкових класиків.