"Ми не боти, а живі люди", - саме такою була офіційна реакція редакції всеукраїнського інформаційного порталу Знай.ua на несправедливе на нашу думку блокування сторінки у Facebook.

Роками ми звітували перед вами про найактуальніші події України та світу, торкалися проблем кожного регіону, аж поки сторінка із кількамільйонною аудиторією просто не зникла з простору інтернету.

Facebook запровадила темну тему
Facebook запровадила темну тему

Що насправді трапилося, та чи не помітили раптом у Facebook справді реальну загрозу, яка вводить в оману користувачів, замість того аби блокувати проукраїнсько налаштовані сайти, яким без перебільшення можна назвати Знай.ua.

Цікаву думку з цього приводу нещодавно висловив відомий блогер Олександр Барабошко, передає Хвиля.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Медіа тусовка вчора радісно сприйняла блокування спільнот холдінгу Znaj Media. Andrey Boborykin написав колонуку з цього приводу і вона йде в розріз загального хайпу. Жовті заголовки можуть подобатися можуть не подобатись, але вони не забороненні правилами спільноти. Аналогічні кейси були і при кампанії Трампа. В Україні теж не мало прикладів - інший флагман ОБОЗ", - зазначив він.

Як наголосив Барабошко, ботів в адміністраторах спільнот використовує більшість агенств і не бачу нічого дивного в створенні мережі регіональних пабліків.

"На скріні приклад "більш значущого" інформаційного порталу який нічим не заважає фейсбуку. Зараз більше 15 топ блогерів українського сегменту заблоковані цією мережею. І саме через такі блокування спільнота вимагала в мережі українського преставника. Представник з'явився - Kateryna Kruk. На питання блокування користувачів відповіді як не було так і нема. Питання блокування проросійських тетористичних ресурсів - глушина. Натомість один із українських батальйонів на букву А значиться в списку стоп слів. Написав - бан одразу. Можете радіти і далі, просто коли завтра заблокують ваші пабліки - не пишіть", - підсумував блогер.

Нагадаємо, Ігор Лєсєв характеризував українську журналістику. Він оцінив ситуацію із можливим закриттям телеканалів.

Як повідомляв Знай.ua, українці висунули Зеленському низку вимог.

Також Знай.ua писав, з'явилася офіційна заява Знай.ua з приводу блокування сторінки у Facebook.