Журналіст Богдан Болховецький, який став одним з пасажирів бізнес-класу і свідком неприємного поведінки персоналу авіакомпанії МАУ. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Експерт відзначає, що ціна квитка в бізнес-класі, яким йому довелося летіти, становила понад 44 тисячі гривень та пасажири за свої гроші розраховували на якісне обслуговування.

Однак не все вийшло так райдужно, як повинно було бути. Так, компанія МАУ практикує овербукінг і таким чином "досаживает" в літаки громадян. Тобто на рейс продають більше квитків, ніж за фактом є посадочних місць в літаку.

Завдяки цьому в бізнес-класі стає більше "зайвих пасажирів" і це дуже позначається на якості послуг. Крім того, пасажири ризикують залишитися без їжі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коротше. Овербукнутих пасажирів вони проапргрейдили в бізнес, але, УВАГА - третього людиною в середній ряд. На місця В і Е, які в бізнесі повинні бути порожніми!! Ну, ви ж знаєте, між кріслами в нашому колгоспному недобизнесе повинно бути пусте крісло - на ньому зазвичай столик стоїть, пледики лежать, журнальчики. У сусідньому ряду вже сиділа пара - бізнес-чоловік і бізнес-жінка, видно, що у людей все добре…Але не тут то було, хлопці. Між ними садять чувака кілограм на 130 і за метр дев'яносто зростанням. Суууу*аааа. У романтики починається істерика. У буквальному сенсі", - розповів журналіст.

Однак скандалу з парою закоханих, які обурювалися, так і не вийшло, адже інша стюардеса випадково зіпсувала обід одного з пасажирів дорогого бізнес-класу, і в підсумку той (сплативши майже 45 тисяч гривень за переліт з Борисполя в Європу), залишився без їжі. Хоча йому і запропонували з'їсти надкушену булочку, він відмовився.

"Претензія всього одна: МАУ, ви взагалі ох*їли??? Ви, коли наступного разу будете купувати квитки МАУ, краще відмовтеся. З ними, звичайно, дуже весело. Але і дуже соромно", - резюмував він.

О, МАУ… Никто, как ты, иметь не может:-) Я никогда так весело не летал, я должен рассказать об этом миру:-))) Надо...

Geplaatst door Bogdan Bolkhovetskyy op Donderdag 19 september 2019

Нагадаємо, авіарейси з Запоріжжя перемістять в аеропорт Дніпра.

Як повідомляв Знай. ua, пасажири атакують "Бориспіль" через закриття аеропорту "Жуляни".

Також Знай. ua писав, що Шереметьєво перетворився на пастку для сотень пасажирів.