У Верховній Раді почали з’являтися труднощі. Так, цього разу у Зеленського не знають, як зробити краще: чи зменшити ціну на газ, чи почати відділяти субсидії.

Як заявив, народний депутат України Ірина Верещук із партії “Слуга Народу”заявила, що на даний момент держава повстала перед вибором: або виділяти субсидії, чи знизити ціну на газ.

"Виходить так, що ми на сьогодні маємо розібратися, що легше – субсидіювати чи знизити ціну на газ”, - заявила нардеп.

Верещук зазначила, що сьогодні для того, щоб субсідіанти отримували кошти, потрібно не тільки їх виділяти, але ще і створювати спеціальні органи, які будуть контролювати весь цей процес. Також ці органи повинні фіксувати порушення і контролювати доцільність отримання громадянами субсидій.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

З іншого боку - можна знизити ціну на газ. Це, за її словами, зробити легше. Однак, ціна повинна бути справедливою і такою, щоб українці не мали потреби в субсидіях. Нардеп додала, що не потрібно давати людям "подачки", вони повинні бути в змозі самі заплатити.

Нагадаємо, у Верховній Раді в п'ятницю, 20 вересня, презентували проект бюджет країни на 2020 рік.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський закликав не вірити в страшилки, які поширюють через можливість зняття мораторію на продаж землі.

Також Знай.ua писав, Зеленський призначив головою Служби зовнішньої розвідки Євдокимова.