Чоловік спіймав у Дніпрі величезну рибу - жереха. Передає "НМ" з посиланням на дружину рибалки.

Такі "монстри" мешкаютьу річках Чорного і Азовського моря. Вони можуть досягати дійсно значних розмірів: до 120 см в довжину і до 40 кг у вазі.

Раніше повідомлялося, що біля берегів острова Аннейа норвезький підліток Оскар Лундал зловив дуже дивну рибу з величезними очима, яка спантеличила його самого і його близьких. Комусь вона нагадала динозавра, а комусь — гуманоїда, деяким навіть дракона.

Так, насправді це дуже рідкісна риба, латинська назва якої Chimaeras Monstrosa Linnaeus, на честь химери — чудовиськв з головою лева і хвостом змії з давньогрецьких міфів. Відома вона також, як американський гидролаг — хрящова риба загону химероподібних. Про це повідомляють норвезькі ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Вона є у родстві з акулами і жила в океані ще 400 мільйонів років тому. Гидролага дуже рідко можна виловити, так як він живе на великій глибині.

Нагадаємо, котик-гігант знайшов родину завдяки "зайвому жирку": зіркова історія та фото пухнастика.

Як повідомляв Знай.uа, отруйний двоголовий монстр змусив вчених посивіти від жаху: два мозки в одному тілі.

Також Знай.иа писав, вчені з'ясували, чим насправді є Лох-несське чудовисько.