Естонський уряд зібрався збагатити бюджет країни за рахунок введення нового мита для українців і білорусів. Гроші доведеться віддавати під час отримання тривалих естонських віз. Скандальний законопроект знаходиться на міжвідомчому розгляді.

Цю інформацію повідомляє "Хвиля".

За словами представника від міністерства закордонних справ Естонії Лізи Тоотс, в законопроекті передбачені моменти, згідно з яким громадяни України та Білорусії можуть бути звільнені від сплати митних зборів, але це вирішується в індивідуальних ситуаціях.

Влада Естонії вирішили не зупинятися на митах і пішли далі. Вони зібралися ввести оплату за видачу документів і за клопотання в закордонних представництвах. Ці нововведення дозволять збагатити бюджет країни на 2 мільйони євро.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Естонія

Нагадаємо, чути про те, що кожен громадянин зі своєї заробітної плати та з ряду інших послуг платить той чи інший податок стало звичною і навіть буденною справою. Україна в загальному ряду податків певне місце відводить податку на дохід фізичних осіб. Так як успадковане майно теж можна вважати доходом, то людям, отриманим у спадщину майно, хочеться розібратися в тому, чи треба їм платити податок і якщо є в цьому необхідність, то в якому розмірі він оплачується.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителів Запоріжжя вразив регулювальник, що кайфує від своєї роботи, відео

Також "Знай.uа" писав, що проект Ukraїner презентував неймовірне відео з висоти пташиного польоту