Трагедія сталася в маленькому селі на Тернопільщині. 14-річну ученицю 9 класу знайшли повішеною у сараї біля будинку.

Школярка, що загинула жила в селі Надрічне разом з бабусею, якій на момент події було 85 років. При цьому батьки дівчинки знаходяться в розлученні і їх в цей момент не було в країні.

Однокласники загиблої дівчини повідомляють, що вона була в "групі смерті" в соціальній мережі. Однак у поліції свій погляд на дану ситуацію.

"Ми переглянули всю історію відвідувань в інтернеті школярки. Дівчинка не була в групах накшталт "Синього кита" або ще якої-небудь в цьому роді. Тим не менш нам відомо, що на початку літа дев'ятикласниця прочитала культовий роман Стейс Крамер "50 днів до мого самогубства", — розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У селі про дівчинку відгукуються виключно позитивно. Вона була дуже товариською і компанійською, брала участь у всіх шкільних святах, займалася танцями і музикою.

Батьки в той момент, коли дівчинка зважилася на фатальний крок, перебували у Польщі на заробітках. Відомо, що вони перебувають у розлученні, а батько після того, як повернувся із зони АТО, вирішив поїхати за кордон.

Вдалося знайти щоденник дівчинки, в якому вона залишила свій "крик душі", а незабаром після цього зважилася на страшний крок.

"Мене ніхто не чує", - написала вона.

В поліції відзначають добру вдачу дівчинки, яка з радістю приходила на допомогу. Психологи проаналізували щоденник школярки і констатували, що вона могла перебувати в глибокій депресії ще з червня.

Згідно з історії її браузера саме в цей період вона натрапила на роман "50 днів до мого самогубства" Стейс Крамер, який і міг надати на її і без того незахищену психіку сильний вплив і підштовхнути до фатального кроку.

Даний сумно відомий роман досить популярний серед підлітків і розповідає в сюжеті про 16-річній дівчині. Вона вирішується на самогубство. Причиною для такого кроку героїні служить розлучення батьків і різні життєві негаразди.

Нагадаємо, у Києві чоловік жорстоко розправився з рідним братом.

Як повідомляв Знай. ua, осатанілий дніпрянин порізав мати.

Також Знай. ua писав, що Мелітополь накрило низкою жахливих смертей, що відбувається.