У Зеленського думають про те, як повернути землю українцям, яка раніше відійшла державі. А також і про те, як створити прозорий ринок землі в Україні, про це йдеться в Telegram-каналі Команди Зеленського.

Як відзначається, попри те, що українські землі найродючіші — селяни серед найбідніших у світі.

“Усе тому, що ми не маємо прозорого ринку землі. Наша держава входить до шести країн, які не мають вільного ринку сільгоспземлі. Так, серед них: Північна Корея, Куба, Україна, Венесуела, Таджикистан, Конго”, - йдеться в повідомленні.

Також відзначається, що за 18 років мораторію на продаж землі 400 тисяч українців померли, не маючи можливості продати свої родючі землі чи отримати чесну вигоду за них.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

“Тобто власники земель жили на мізерні пенсії, бо не могли заробляти на родючих паях. Після їхньої смерті землі просто відійшли державі. Мораторій відбирає землю українців, а ми повернемо!”, - пообіцяли в команді Зеленського.

Нагадаємо, що Дмитро Разумков підписав закон про імпічмент президента.

Як повідомляв портал Знай.uа, Верховна Рада перегляне закон про пенсійний вік для жінок.

Також портал Знай.uа писав, що українці висунули Зеленському ряд вимог.