На початок робочого тижня в Україну нахабно вторгнеться дощовий фронт. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, у середу, 25 вересня, з заходу в Україну зухвало увірветься досить холодний дощовий фронт, і температура повітря в регіоні знизиться на 4-6 градусів. На решті території країни все також буде без опадів, проте ще й похолодає на 1-2 градуси і в середньому температура повітря становитиме +12…+17 градусів, на півдні до +19 градусів тепла.

У четвер, 26 вересня, проливні дощі просунуться вглиб України і захоплять більшу частину країни, включаючи частину південних і північних регіонів. Опадів не прогнозується на південно-сході України. Температурний режим збережеться на рівні попереднього дня і повітря по всій країні прогріється приблизно рівномірно – +14…+16 градусів тепла, на півдні трохи тепліше, – до +19 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у чорнобильській зоні восени зацвіла рідкісна рослина - агалік - трава гірська.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну через тривале тепло і почали активно розпускатися.

Також портал Знай.ua писав, що українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.