Доктор Комаровський розповів про небезпеку електронних сигарет і так званих вейпів, які користуються популярністю як серед молоді, так і серед дорослого населення по всій планеті.

Про це інформує портал "lib.komarovskiy".

На даний момент управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США, відділи охорони здоров'я штатів і місцевих органів влади, та ряд інших організацій ведуть розслідування. Причиною тому є різке зростання хвороби легенів у любителів електронних сигарет. Усі зафіксовані хвороби дуже схожі своєю історією: всі курили електронні сигарети.

На 6 вересня поточного року було зафіксовано більше 450 захворювань легень, які були викликані курінням вейпов. Серед них 6 осіб померло, смерті зафіксовані в Каліфорнії, Індіані, Канзасі, Іллінойсі, Міннесоті.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Так, відомий педіатр Доктор Комаровський назвав симптоми, які можуть сигналізувати про важку хворобу легенів. Серед них біль у грудях, кашель, постійна нудота або блювота, лихоманка та втрата ваги.

Якщо ви користуєтеся електронними сигаретами і помітили подібні симптоми терміново звертайтеся за допомогою до лікаря.

Крім того педіатр застеріг, що якщо ви все-таки використовуєте електронні сигарети, то ні в якому разі не змінюйте продукти для електронних сигарет. Не додавайте до них нічого, що не передбачено виробником.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.