Українські гроші скоро вийдуть з обігу: що робити, щоб не залишитися з порожніми руками

Монети номіналом 1,2 і 5 копійок зникнуть з обігу вже з початку жовтня, незабаром те ж саме відбудеться і з монетою в 25 копійок.

Ще одне нововведення очікує українців - 25 жовтня 2019 року в банках з'явиться купюра на 1000 гривень з Володимиром Вернадським.

гроші
гроші

Стало відомо, хто може стати новим мером Києва, Рибчинський розкрив карти: "Складе конкуренцію Кличку і зграї гієн"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Група нардепів від Слуги народу внесла у ВРУ законопроект, який передбачає позачергові вибори мера Києва та депутатів міської ради на 8 грудня 2019 року. Про це написав громадський діяч Євген Рибчинський на своїй сторінці у facebook.

За словами автора, перезавантаження влади це прекрасно, але не все так просто, як здається на перший погляд. Адже нинішнього мера кияни підтримують незважаючи на всю правду, яку розповіли про його невдале управління столицею.

Пальчевський поставив Зеленському питання, яке хвилює мільйони українців: "Знущалися над нами 30 років"

Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський записав відеозвернення до президента України Володимира Зеленського. У ньому він запитав главу держави, коли почнуться обіцяні "посадки" чиновників.

Відповідне відео з'явилося на сторінках Пальчевського у соціальних мережах.

Олена і Володимир Зеленські
Олена і Володимир Зеленські

Пішов з життя відомий режисер Марк Захаров: “Останній із могікан”

У Москві із життя пішов відомий радянський і російський режисер театру і кіно, а також народний артист СРСР Марк Захаров. Про його смерть стало відомо від працівників театру "Ленком", йдеться на сайті "РБК".

Як відзначається, народний артист, якому було 85 років, помер від тривалої хвороби.

"Укрпошта" показала "потужне впровадження" реформ, шліть голубів: "Ніде, ніхто й ніколи"

У суботу, 28 вересня в мережі з'явилася дивна фотографія з "Укрпошти". На знімку можна побачити хлопця, зайнятого своїми справами, і дисковий телефон, на якому знята трубка.

Відповідну фотографію на своїй сторінці в Facebook опублікував Сергій Наумович.

У підписі до фото він дотепно зазначив, що сьогодні дзвонив на своє відділення "Укрпошти" і не міг зрозуміти, чому ніхто не відповідає.

Укрпошта
Укрпошта