У Москві із життя пішов відомий радянський і російський режисер театру і кіно, а також народний артист СРСР Марк Захаров. Про його смерть стало відомо від працівників театру "Ленком", йдеться на сайті "РБК".

Як відзначається, народний артист, якому було 85 років, помер від тривалої хвороби.

"Це правда. На жаль, ця катастрофа нас відвідала. Помер вранці після тривалої хвороби, у нього було друге запалення легенів… Помер останній із могікан”, - заявив директор театру “Ленком" Марк Варшавер.

Нагадаємо, що ще 20 серпня Захаров потрапив в реанімацію однієї з московських клінік з підозрою на двостороннє запалення легенів. Відзначається, що проблеми зі здоров’ям розпочалися у режисера ще за кілька днів до лікарні, однак звернутися до медиків він вирішив тільки після того, як з'явилася задишка.

Марк Захаров

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Захаров - володар різних премій і державних нагород. Окрім цього, хороший режисер. Серед найвідоміших стрічок такі: "Звичайне диво", "Той самий Мюнхгаузен", "Формула кохання", "Убити дракона", "12 стільців".

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа"в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа", писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах