З січня по серпень 2019 року до держбюджету України надійшло в сім разів більше платежів від розмитнення "єврономерів", ніж очікувалося. Про це повідомляє інформаційне управління апарату Верховної Ради

Комітет з питань бюджету розглянув висновок Рахункової палати про результати аналізу виконання закону про держбюджет на 2019 рік у першому півріччі та інформацію про виконання державного бюджету в поточному році.

"Відбулося значне перевиконання загального обсягу планових надходжень від митних платежів, отриманих при митному оформленні для вільного обігу транспортних засобів, що були ввезені на митну територію України та поміщені в митні режими транзиту", – зазначається у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Відповідно до Закону такі платежі зараховуються до спеціального фонду державного бюджету і спрямовуються Пенсійному фонду.

Відзначається, що такі платежі зараховуються до спеціального фонду державного бюджету і спрямовуються Пенсійному фонду: при річному плані в сумі 1 млрд грн за вісім місяців 2019-го надійшло 7,1 млрд грн, або в сім разів більше.

Нагадаємо, раніше в Україні змінилися правила отримання водійських прав: "домовитися" вже не вийде.

Також Знай.uа писав, що Зеленський виграв трохи часу для "євробляхерів": коли почнуть штрафувати.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського зглянулися над "євробляхерами": нові правила розмитнення відкриють водіям друге дихання.