У понеділок, 30 вересня, в Україні очікується тепла, майже літня погода. Однак бабине літо супроводжуватиметься осінніми дощами, які пройдуть майже в усіх областях, крім Півдня і Сходу.

Погода в Україні 30 вересня

Так, майже по всій території нашої країни прогнозуються однакові температурні показники. Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

При цьому в південних регіонах температура буде на кілька градусів вища. Стовпчики термометрів там покажуть до +23 +25 градусів.

Найхолодніше буде в Луганській, Донецькій, Харківській областях. Там температура повітря буде в межах +19 +21 градуса.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У цей день вітер південно-західний, 5-10 метрів на секунду. Крім того, у понеділок у західних областях можливі пориви вітру до 15-20 метрів на секунду, на високогір'ї Карпат – до 25-30 метрів на секунду.

У Києві останній день вересня буде дощовим, вдень температура повітря підніметься до +19 +21 градуса.

Прогноз погоди на 30 вересня

Нагадаємо, українцям порадили, як не замерзнути і врятуватися від морозів.

Як повідомляв портал Знай.uа, перша половина жовтня буде теплою, а сильних дощів не передбачається. Температура триматиметься в межах +15 +18 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що у NASA візьмуться за вивчення погоди з космосу: стрім запуску.