У мережі з'явилася статистика того, як часто українським працівниками доводиться залишатися на роботи понаднормово, і що вони за це отримують. На жаль, статистика виявилася швидше гнітючою і зовсім не оптимістичною.

Як передає портал hh.ua, 54% українців залишаються на роботі понаднормово постійно. 40% з них проводять на своїх роботах більше запланованого кілька разів на тиждень, а іншим 14% доводиться залишатися додатково кожен день. Всього лише 13% повідомили, що їх не змушують працювати понаднормово, і вони йдуть в кінці встановленого робочого дня. Варто відзначити, що, найімовірніше, українці просто йдуть наперекір роботодавцям і тому не залишаються на додаткові години.

Серед опитаних лише 8% оплачують переробки, ще 9% отримують відгули за понаднормові відпрацьовані години. Відсоток українців, які не отримують в нагороду нічого шокує - цілих 80%.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше українцям запропонували збирати гроші на пенсію самостійно: просто не вистачає слів, Рева схвалює.

Також Знай.uа писав, що Зеленський заснував Фонд Президента, нова реформа набула чинності: що гарант приготував для науки і спорту.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про пенсії за Зеленского: у президента повідомили, чого слід очікувати жителям Донбасу.