Зеленський попрощався з Данилюком

У понеділок, 30 вересня, президент України Володимир Зеленський звільнив з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Данилюка. Про це йдеться в указі, опублікованому на сайті глави держави.

Данилюк обіймав посаду секретаря РНБО всього чотири місяці.

Кількість нардепів у Раді скоротять до 300

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков пояснив, чому треба скоротити кількість народних депутатів. Їх повинно бути всього 300, вважає Разумков. На такий крок спонукає суттєве зменшення чисельності населення України.

В Україні стартує монетизація субсидій

З 1 жовтня пільги на оплату житлово-комунальних послуг будуть надаватися "живими" грошима. Про це повідомляє Мінсоцполітики.

Платежі за комунальні послуги українці отримуватимуть без урахування знижки, а держава буде відшкодовувати їм субсидію готівкою. Якщо після оплати рахунків у людини ще залишаються кошти (вдасться заощадили електроенергію чи воду), то їх можна буде витратити на власний розсуд.

Олена Кравець із "Кварталу 95" приголомшила стриптизом на "Танцях з зірками"

Під час шостого прямого ефіру танцювального шоу Олена Кравець та її партнер Макс Леонов продемонстрували на паркеті "Службовий роман" у вигляді спокусливого фрістайлу. Додати перчинку в танець Олена Кравець вирішила з допомогою стриптизу, який вона спокусливо виконала на столі.

В мережі запустили флешмоб на підтримку онкохворої Заворотнюк "Настя, живи"

Користувачі мережі висловили підтримку актрисі. Стан Анастасії Заворотнюк не безвихідний, і лікарі оцінюють ситуацію як межову.