Зеленський завітав до Авакова з перевіркою, МВС показало, на що здатне: вражаючі кадри

Президент Володимир Зеленський відвідав тактико-спеціальні навчання Міністерства внутрішніх справ. Також у заході брали участь представники відомства та іноземні делегації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Прощавайте, монети: Україна входить в гривневу епоху трьох нулів, що потрібно пам'ятати кожному

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як відомо, в Україні з 1 жовтня приберуть з обігу монети номіналом 1, 2 і 5 копійок, а я з'являться купюри номіналом 1000 грн. Таким чином Нацбанк наздоганяє інфляцію, а також економить гроші. Слід зазначити, що потроху Нацбанк позбавиться від 25 копійок. Однак розплачуватися можна буде до 1 жовтня 2022 року.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Том Круз спустився в столичне метро, кияни спантеличені: ексклюзивне відео

Відомий голлівудський актор Том Круз відвідав столицю України з несподіваним візитом. Жителька Києва помітила американську знаменитість в київському метрополітені на станції "Золоті ворота".

Пенсіонери масово перетворюються на заробітчан: скільки літніх українців вже виїхало за кордон

Популярний сайт безкоштовних оголошень OLX, який також займається публікацією оголошень з вакансіями на роботу, опублікував сумну статистику у своєму блозі. Так, понад 12% українців хочуть покинути батьківщину назавжди і виїхати за кордон, а 38% громадян, які вирушили на заробітки вперше, збираються покинути Україну на кілька місяців "вахти".

У "Слуги народу" Зеленського надумали змістити Разумкова: з'їзд партії розставить всі крапки

Стало відомо, що в кінці жовтня 2019 року політична партія "Слуга народу" на з'їзді збирається обрати нового главу фракції. Про це повідомляє перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.