Український уряд незабаром може змінити механізм надання фінансової допомоги для тих сімей, які віддають за оплату комунальних послуг більше 15% своїх доходів.

Про це стало відомо завдяки інформації наданій в програмі дій уряду, текст якої розміщено на сайті українського парламенту.

Субсидії
Субсидії

"Українська родина не повинна платити більше 15% свого доходу за комунальні послуги. Ті, хто змушений платити більше, отримує підтримку від держави", - повідомляється в документі.

субсидіанти
субсидіанти

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У Кабміні також планують знизити вартість енергоресурсів завдяки впровадженню конкуренції на енергетичних ринках, а також стимулюванню власного видобутку енергоресурсів, зокрема газу та нафти.

Також Кабмін планує диверсифікувати постачання енергоресурсів в Україну та створювати запаси енергоресурсів, яких повинно вистачити мінімум на 2 місяці.

Нагадаємо, Зеленський скористався квотою президента, у Вищій раді правосуддя поповнення: донька заступника Пшонки при справі.

Як повідомляв Знай.uа Кличко має намір судитися з Гончаруком та Богданом: з чим не згоден мер Києва.

Знай.uа писав, якщо не знизити ціну газу для Луганської ТЕС, то з 1 жовтня в області розпочнуться відключення електроенергії, - Сурай.