У НАК "Нафтогаз Україна" передають, що 1 жовтня, сьогодні, ціни для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання на природний газ зросли на 4,9-5,6%.

Діапазон ціни становить без ПДВ і транспортних витрат 4 899,00 - 5 458,00 грн/тис. куб. Ціну формували на основі залежності: будуть враховувати обсяги закупівлі і те, на яких умовах проходить оплата, як передає портал "Хвиля".

За 2019 рік ціна на газ для ПСО знизилася майже на 28%, зараз ціну для населення і захищеного споживача вираховують, враховуючи оптові ціни на газ на біржах, вартість імпорту та ринкової ціни для промислових споживачів. Якщо ці показники підвищаться, то і цінник для споживачів буде зростати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше аналог "Роттердам+" є на всіх енергетичних ринках України, - ЗМІ.

Також Знай.uа писав, що опалювальний сезон на низькому старті: коли українцям включать батареї.

Ще Портал Знай.uа повідомляв як зміняться ціни на продукти, пальне та комуналку в жовтні: дефіцит нафти і дешеві яблука.