На початок робочого тижня в Україні прогнозується хвиля недовготривалих дощів. До того ж, стовпчик термометра на більшій території областей країни вдень буде показувати приблизно +20, а то і вище. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так у середу, 2 жовтня, по всій території України прогнозується досить тепла і суха погода. У більшості областей країни температура повітря в денний час досягне +20…+22 градусів. На півдні та заході місцями до +24 градусів тепла. Вночі похолодає до +8…+10 градусів за Цельсієм.

У четвер, 3 жовтня, в країну повернуться короткочасні дощі. Таким чином, якщо в південних і східних областях України все також буде сухо, а температура повітря вдень становитиме до +23…25 градусів тепла, а вночі до +13 градусів, на заході, півночі і в центрі країни прогнозуються опади. Денна температура повітря на заході знизиться до +13…+15 градусів тепла, а вночі – до +10…+12 градусів. На півночі і в центрі буде трохи тепліше – вдень +17…+19 градусів, а вночі стовпчик термометра показуватиме +11…+13 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що 14 жовтня світле свято Покрови Пресвятої Богородиці не забудьте привітати усіх своїх близьких.

Як повідомляв портал Знай.ua, прибульці з Планети смерті приступили до підготовки фінального плану знищення людства і Землі.

Також портал Знай.ua писав, що модниці та модники Львова, приготуйтеся: у серці Галичини пройде Lviv Fashion Week. Грандіозна подія осені відбудеться 10-13 жовтня.