На Майдан вийшли противники "формули Штайнмайера": що відбувається

На Майдані в Києві збираються люди, невдоволені рішенням Зеленського узгодити "формулу Штайнмайера" на черговому засіданні тристоронньої контактної групи. В центрі столиці зібралися кілька сотень протестувальників і вимагають зупинити капітуляцію — мітингувальники вийшли під гаслом "Ні — капітуляції!".

Українцям допоможуть оплатити комуналку: пощастить не всім, що потрібно знати

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці зможуть отримати матеріальну підтримку від держави для оплати комуналки. Відповідне рішення ухвалив Кабмін. Український уряд виставив лише одну умову для того, щоб отримати пільги і субсидії.

Зеленський погодив текст "формули Штайнмайера": у чому суть і що це означає для України

Стало відомо, що в Мінську під час засідання контактна група погодила "формулу Штайнмайера". Без узгодження цього документа Росія вважала просто неможливим зустріч президентів Володимира Путіна і Володимира Зеленського у форматі "нормандської четвірки".

Верховна Рада
Верховна Рада

У Раді зріє новий бунт? Депутати висловилися з приводу закону, що дозволяє їх прослуховувати

Наприкінці вересня у Верховній Раді нового скликання стався перший скандал чи фіаско, тут вже кожен вибирає той вислів, який йому довподоби. Фракція "Слуга народу" віддала всього 184 голоси за проект закону, яким пропонувалося скасувати "поправку Лозового" про обмеження строків досудового розслідування, а також дозволити обшукувати і прослуховувати нардепів без згоди парламенту.

телефон
телефон

Kyivstar, Vodafone і lifecell підготували українцям сюрприз: тепер зі зниженою комісією

До кінця цього року абоненти передплаченого зв'язку Kyivstar, Vodafone і lifecell отримали можливість переказувати кошти на рахунки інших операторів зі зниженою комісією – 0,5%. Тепер грошові перекази з мобільних рахунків стануть більш вигідними для українців. Вже не потрібно вводити 16-значний номер банківської картки – досить обрати контакт у телефонній книзі і за допомогою додатків Смарт-Гроші (Kyivstar), SharPay (VodafonePay) або paycell.lifecell.ua перевести гроші.