З середи, 1 жовтня, мобільний оператор Kyivstar вводить нові тарифні плани для мобільного зв'язку і домашнього інтернету. Про це повідомляє Хвиля.

Нові тарифні плани будуть доступні для клієнтів передплаченого зв'язком. Так, українцям пропонують безлімітний нетарифікований інтернет для 42 додатків, в тому числі Pinterest, Google Play Music, Netflix, Oll.TV, Snapchat, мапи Google та Waze, ігри Steam, Minecraft, World Of Tanks Blitz та Twitch.

Відомо, що деякий час клієнти, які користуються послугами компанії, зможуть платити за старою ціною. Однак нові користувачі не зможуть користуватися тими ж тарифами.

Вже зараз абоненти не зможуть підключитися до таких тарифних планів:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Київстар Всі разом. Ігровий" (перейменований в "Київстар Всі разом. Ігровий 2019").
"Київстар Всі разом. Плюс".
"Київстар Всі разом. Смарт".
"Київстар Всі разом. Екстра".
"Безлім 100" (перейменований в "Безлім 100_2018").
"Безлім 300".

У тарифі "Відео без кордонів" пропонується користування різними стриминговыми сервісами безлімітно і дається безлім в мережі Kyivstar. У тарифі "Спілкування без кордонів" дається безліміт в мережі Kyivstar а також 30 хвилин на дзвінки на інші оператори України та за кордон, а також 3 Гб інтернету.

Нагадаємо, Kyivstar бере гроші "за повітря" і не соромиться, відповідь оператора вражає цинізмом.

Як повідомляв Знай. ua, Kyivstar скасовує старі тарифи.

Також Знай. ua писав, що Kyivstar перегляне всі тарифи вже з 1 жовтня.