Як відомо, на сьогоднішній день більше 100 тисяч меленьких українців мають потребу в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.

Так, у кожного коли-небудь були значимі люди, зокрема, сусіди, тренери або вчителя. Вони вплинули як на наш вибір цінностей, так і на життєві принципи. Більш того, ці люди були прикладами для наслідування, захисниками, порадниками, а також просто хорошими друзями. Однак існують діти, у яких нікого немає, і вони не в силах впоратися з різними життєвими труднощами.

Таким маленьким українцям потрібен так званий наставник. Дорослий, неупереджений і міцний.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Слід зазначити, що наставництво - це допомога дитині, яка опинилася без люблячої родини, зорієнтуватися, як слід жити далі, що потрібно робити, як приймати рішення, а також зрозуміти, що таке "добре", а що таке "погано".

Для того, щоб стати наставником для дитини достатньо звернутися в центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Нагадаємо, що в Запоріжжі український футболіст відкрив школу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у школі пройшло масове отруєння дітей на Вінниччині.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський з дружиною Оленою в День усиновлення зустрівся з деякими сім'ями.