Незабаром український парламент повинен презентувати новий законопроект про податкову амністію. Швидше за все це повинно відбутися навесні наступного року.

Про це в одному з нещодавніх інтерв'ю заявив голова комітету Ради з фінансових питань, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Данило Гетманцев

Відповідаючи на питання, коли буде проведено податкову амністію, Гетманцев повідомив, що відповідний законопроект вже створено, але він обговорюватиметься. Також він розповів, що остаточну версію буде представлено навесні 2020 року.

податки
податки

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ми в будь-якому випадку повинні будемо це зробити, законопроект вже є, але це скоріше пропозиція до обговорення, не остаточний варіант. Навесні ми вже його презентуємо в завершеному вигляді", - розповів він.

Нагадаємо, Кабмін пішов на поступки євробляхерам: що тепер буде з розмитненням і штрафами.

Як повідомляв Знай.uа IQOS і Glo хочуть обкласти акцизом: "Надприбуток або здоров'я людей".

Знай.uа писав, Зеленський пообіцяв знизити податки українцям: ідея виявилася "з подвійним дном".