На Донбасі у п'ятницю, 4 жовтня, бойовики на тимчасово окупованій території 32 рази обстріляли українські позиції.

Про це повідомляє прес-служба штабу операції об'єднаних сил.

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. А також бойовики стріляли з автоматичного гранатомета. Обстріли пройшли у ділянці розведення сил.

Повідомляється, що в результаті обстрілів не обійшлося без втрат. Так, загинув український військовий, ще двоє отримали поранення різного ступеню важкості. Ще один український захисник загинув у суботу, 5 жовтня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню.В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Гнутового – зі стрілецької зброї;поблизу Новогнатівки – з автоматичного гранатомета", - йдеться у повідомленні штабу ООС.

Зведення станом на 07:00 05 жовтня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 4 жовтня, збройні формування Російської...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 4 oktober 2019

Слід зазначити, що в понеділок, 7 жовтня, розпочнуться розведення сил і засобів в Золотом і Петровському в Луганській області. Про це повідомляє спеціальний представник ОБСЄ Мартін Сайдик.

Нагадаємо, що Зеленський назвав дату розведення військ на Донбасі, формула Штайнмайєра дала поштовх: "Особисто гарантую".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.