На незаконно побудованому Кримському мосту стався досить неприємний інцидент. Стало відомо, що біля конструкції споруди було виявлено кілька авіаційних бомб.

За інформацією місцевих журналістів та блогерів через цей інцидент представники силових підрозділів Російської Федерації взяли міст під особливе спостереження.

Кримський міст
Кримський міст

Журналісти повідомляють, що на дні Керченської протоки виявили один авіаційний снаряд вагою 2 кілограми, а також ще два таких же снаряди, кожен з яких має вагу в 10 кілограм. Також існує інформація, що в тих місцях виявили ще й гранату "Ф-1". Про це повідомляють російські журналісти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За інформацією ЗМІ, всі вибухонебезпечні предмети виготовлені приблизно в 40х роках минулого століття. Попередньо, представники "Росгвардії" на місці інциденту виставили своє оточення у складі двох катерів. При цьому стверджується, що боєприпаси вирішили знищити просто на місці.

Нагадаємо, Кремль урізав зарплату? У Дніпрі "козачок Путіна" таксував на евробляхе з прапором Росії.

Як повідомляв Знай.uа Україну накриє "східний монстр": синоптики попереджають про люту зиму, такого не було 30 років.

Знай.uа писав, Україна нанесла потужний удар по Росії в ОБСЄ: "Негайно забратися".