В Україну йде осіннє похолодання. Вночі в деяких регіонах країни можливі навіть заморозки.

Про це повідомляє Український гідрометцентр. А держслужба з надзвичайних ситуацій попередила українців про можливу небезпеку.

"За даними УкрГідрометцентру, вночі 7-9 жовтня у північних, західних та центральних областях сильні заморозки у повітрі 0-5°, 7 жовтня у південних та східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-6°, вночі 7-9 жовтня по Києву сильні заморозки у повітрі 0-3°", – повідомляється на офіційному сайті ДСНС.

Також синоптики прогнозують, що у суботу, 5 жовтня, по всій території країни будуть дощі та грози. Значне погіршення погодних умов очікується вдень у Харківській, Дніпропетровській та Полтавській та областях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У неділю, 6 жовтня, будуть прояснення, однак дощі все ж можливі у східних і північних областях. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°, на півдні країни до 15°.

У понеділок, 7 жовтня, на Прикарпатті та Вінниччині литимуть дощі.

Температура не перевищуватиме 6 градусів тепла за Цельсієм у південній та східній частині України вночі, більш того, на поверхні ґрунту заморозки досягатимуть 0-2°. Вдень температура підніметься до 10-15° тепла.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Як повідомляв Знай.uа оформити субсидії стало простіше: як подати документи "у два кліка".

Також Знай.uа писав, що зміниться для українців у жовтні: субсидії, податки, скасування дрібних грошей та інше.