Стало відомо, що скандальний російський письменник і пропагандист Захар Прилєпін на війні заробляв гроші і брехав щодо того, що вбивав українців. Про це повідомив донецький блогер Дмитро Черкасов.

Так, Черкасов розповів, що основною ідеологією Прилєпіна і його колишнього батальйону є збільшення рейтингу і готівка, яку привозив російський гумконвой.

"Один з бійців батальйону про службу у Прілепіна написав так, що за всі півтора року, що він воював, тільки там він зміг відпочити. Мало того, там ніхто не воював. Це піар-батальйон! Батальйон бігудей! Мовляв, на "промку" заїхали, собаку зарізали, кров'ю обмазалися, на камеру зняли! Типу прорив. А потім в інтернет. І Прилепину потім гуманітарка йде з Росії. Головне бабки, бабки – ось чим займаються ці зірки на Донбасі", – заявив блогер.

Також він стверджує, що всі подвиги, які приписують терористу "про звірячі вбивства українців" і те, що сам він повідомляв у своїх інтерв'ю – це лише фальш і хвастощі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"От вам і один з хероїв російського світу. І так з усіма, хто приїхав з Росії на Донбас. Для них головне заробити грошей і підвищити свій рейтинг серед "пацанів". Ось вся істина по відстоюванню народу Донбасу і його території", – сказав Черкасов.

Нагадаємо, що скандально відомий російський пропагандист і письменник Захар Прилєпін заявив, що всі жителі Донбасу є українцями і сильно відрізняються від росіян.

Як повідомляв портал Знай.ua, в окупованому Росією Донецьку на кафе "Сепар" з'явився дивний банер з підірваним там ватажком "ДНР" Олександром Захарченко.

Також портал Знай.ua писав, що скандально відомий російський пропагандист і письменник Захар Прилєпін похвалився, що його батальйон вбив багато людей. Ці та інші заяви він зробив у проекті "Редакція" ведучому Андрію Пивоварову.