Стало відомо, що в суботу, 5 жовтня, в Карпатах знову пішов сніг. Відповідні фотографії опублікували на сторінці Чорногірського гірського рятувального поста в соціальній мережі Facebook.

Так, вранці у суботу, 5 жовтня, температура повітря в Карпатах, а саме на горі Піп Іван, трималася на рівні -3 градусів за Цельсієм. Також падав дрібний сніг. В даний час сніг припинився, однак в горах залишилося все також холодно і хмарно.

Нагадаємо, що Том Круз направляється в Карпати і відомо, де планує побувати головний шпигун Голлівуду.

Як повідомляв портал Знай.иа на Закарпатті в селі Дземброня Верховинського району, зупинку перетворили на смітник. Повідомив на своїй сторінці в мережі, начальник Яворницького пошуково-рятувального відділення калушанин Василь Фицак. Він просить людей схаменутися, кидати сміття в тих місцях, які для цього призначені. З-за такої недбалості з боку самих жителів місцевості, страждає природа.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також портал Знай.иа писав, що метеорологи обіцяють українцям теплий і сухий жовтень, він буде балувати сонячною і теплою погодою. Проте вже кінець місяця обіцяє українцям несподівані заморозки і різке похолодання.