Український уряд незабаром візьме абсолютно всіх одержувачів держдопомоги під жорсткий контроль.

Так, за ініціативою депутата від "Слуги народу", голови комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева було прийнято закон, який дозволяє Мінфіну здійснювати контроль реєстрів пільговиків та їх фінансові потоки.

пенсіонери
пенсіонери

Варто зазначити, що влада ще до вступу такого закону в силу вже стежила за пільговиками і навіть вилучала у них "зайву" матеріальну допомогу. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських економічних видань.

Пенсіонери
Пенсіонери

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Працюєш? Отже, пенсія не потрібна!"

Згідно із законодавством, в Україні жінки мають право на дострокову, у 55 років, пенсію за двох умов:

- наявність 30-річного страхового стажу;

- відсутність офіційного працевлаштування.

Якщо пенсіонерка працює, вона зобов'язана повідомити про це у Пенсійний фонд для призупинення виплат. Проте Одеська пенсіонерка такий обов'язком знехтувала: оформивши в грудні 2014 року пенсію, вона з квітня 2016 стала отримувати ще й зарплату. Ось такий обман на 2 900 гривень було виявлено під час чергової перевірки Фонду працюючих пенсіонерів.

Нагадаємо, тарифи на комуналку в 2020 році: міністр фінансів Маркарова "винесла вирок" нових платіжках.

Як повідомляв Знай.uа отримати субсидію тепер можна не виходячи з дому: як не стояти в черзі і зберегти нерви.

Знай.uа писав, стихія влаштує українцям справжнє пекло, рятувальники б'ють на сполох: до чого слід готуватися.