У медичній сфері України розгорівся гучний скандал. Відомо, що начальника відділення трансплантації та хірургії печінки Національного інституту хірургії та трансплантології імені Олександра Шалімова Олега Котенка викрили в корупції.

Олег Котенко

Відомо, що Олег Котенко вимагав гроші за проведення операцій. Колишня в. о міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що Котенко продемонстрував "подвійні стандарти".

Про це стало відомо завдяки публікації Супрун в мережі Facebook.

Чи можна виправдати пожежника, який виконав свою роботу, загасивши пожежу, але при цьому вкрав все цінне майно та гроші...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Уляна Супрун op Zaterdag 5 oktober 2019

"Чи можна виправдати лікаря, який робить складні операції, але при цьому бере за це з пацієнтів космічні суми готівкою просто тому, що відчуває себе недоторканним? ...Пострадянська медична еліта нав'язала частині суспільства тезу про те, що подібні злочини є санкціонованими, тому що заробітна плата у лікарів низька і вони рятують життя. Тому займатися здирництвом і шантажем людей у відчаї – це нормально. "Нашу дівчинку можна було врятувати, але він запросив $50 тис. за операцію. Кожен день вимагав гроші... Їй було 19 років. 19!" – це розповідь тільки про одну з пацієнток Котенка", – написала вона.

Колишня чиновниця думаяє, що "коли мова йде про такі злочини, не може бути місця для подвійних стандартів".

Нагадаємо, Дацюк розповів Романенку, як модернізувати Україну: тільки один шлях.

Як повідомляв Знай.uа після відео з Ківою Супрун розклала по поличках всі "за" і "проти" мастурбації: "Стає проблемою".

Знай.uа писав, скандал у МОЗ: Скалецька не звернула уваги на колег і втекла, не відповівши на питання.