Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на понеділок, 7 жовтня. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 4 жовтня, знизився в ціні і тепер становить 24,61 гривні. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 7 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2461,1821 гривні;

- 100 євро – 2702,1318 гривень;

Як видно з цими показниками, євро зменшився в ціні ще на 22 копійки. Крім того, долар також подешевшав на 26 копійок.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Курс долара і євро 7 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.