Погода на початок робочого тижня в Україні підготувала громадянам справжні примхливі сюрпризи – від морозних ночей до досить теплих днів. Так що доведеться утеплятися і тримати парасольки поблизу. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так у вівторок, 8 жовтня, опади перемістяться в східні області. Зокрема, прогнозується +3…+5 градусів у нічний час та до +11 градусів тепла вдень. До того ж в Україні очікується буде висока вологість повітря. У західних областях країни вночі буде досить холодно – до -3 градусів, а от вдень стовпчики термометра покажуть +9 градусів за Цельсієм. У центральній і південній частинах України прогнозується така ж погода. Тільки в Сімферополі прогнозуються опади.

У середу, 9 жовтня, температурні гойдалки продовжать набирати обертів. На заході України вночі температура повітря опустяться до -3 градусів, а вдень підніметься до +13 градусів тепла. До того ж, прогнозуються ще й дощі. На сході, в центрі та на півночі країни температура повітря складатиме +9... +12 градусів вдень. В цій частині України буде хмарно, однак ніяких опадів не прогнозується.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що астрологи склали гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям розповіли, як зміниться курс долара в жовтні.

Також портал Знай.ua писав, що з 1 жовтня в Україні Мінсоцполітики запустило систему монетизації пільг.