Зйомки популярного серіалу "Свати" продовжаться без одного із головних героїв.

Актор, який виконує роль Мітяя Микола Добринін вирішив піти з серіалу "Свати". Аргументує це тим, що втомився бути "блазнем" для родини Ковальових і Будько.

Замислюватися про такий вчинок актор почав після того, як "Сватів" залишив Анатолій Васильєв, який виконував роль Юрія Ковальова. Тоді за сценарієм він помер від серцевого нападу.

Сам актор зізнавався, що його постійно напружував той факт, що актор Федір Добронравов за сценарієм фільму постійно жорстко над ним жартував, а Васильєв повинен був інтелігентно мовчати. Він переконаний, що його акторський талант в цьому серіалі був повністю закрито, а на вулиці перехожі з ним намагалися жартувати, як і Федір у кіно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

серіал "Свати"
серіал "Свати"

Після звільнення Анатолія Васильєва всі камені і жарти полетіли в город заслуженого артиста Миколи Добриніна. Його виставили блазнем і невдахою, дурним підкаблучником і алкашем. Сам Мітяй бачив свою роль у комічній світлі, але не настільки химерному і викликає.

Нагадаємо, серіал "Свати" припинив своє існування: головний актор Добронравов пояснив причини.

Раніше портал Знай.ua писав, що Олена Кравець вразила заявою про майбутньої політичної кар'єри: "І ти туди ж?".

Також Знай.uа писав, що шанувальники популярного комедійного серіалу "Свати" точно запам'ятали акторський дует Ганни Поліщук і Кістки Чернокрылюка.