У Вінниці на території військової частини Національної гвардії викрили продаж товарів з країни-агресора, а саме – російських електричних кип'ятильників.

Так, в магазині на території військової частини 3088 Національної гвардії у Вінниці спокійно продають електричні кип'ятильники, виготовлені в РФ. Про це повідомив очевидець, підтвердивши слова відповідними фото, передає Корреспондент.

"У внутрішньому магазинчику (в чепці) торгують російськими товарами, кип'ятильниками. І це на шостому році війни", - розповів покупець магазину.

На знімках можна помітити, що кип'ятильники зроблені в місті Кізляр (Республіка Дагестан).

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, раніше про схожу ситуацію в іншій військовій частині заявляв український шоумен Сергій Притула у своєму Facebook. Про російські кип'ятильники телеведучому розповів військовий. Цікаво, що товар також був виготовлений у Кізлярі.

"На зауваження, мовляв, у своєму розумі торгувати російськими товарами у військовій крамниці на території військової частини, відповіли, "що нам поставляють, тим і торгуємо", - зазначив Притула.

Я от навіть не знаю, кого б то тегнути, щоб головний герой цього допису - електро-кип‘ятильник опинився у сраці (-ках)...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 3 oktober 2019

Нагадаємо, що в ряди Нацгвардії Львівщини потрапив незвичайний службовець: собаку підібрали просто з вулиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почався осінній призов: "Явка у військкомат не означає…".

Також портал Знай.uа писав, що представники ОБСЄ і Тристоронньої контактної групи прийшли до узгодження питання з розведення військ на Донбасі.