Українцям замість бюрократичних інтриг і заморочок готують нові сюрпризи. Відомо, що в Міністерстві охорони здоров'я України хочуть скасувати застарілі медичні довідки та інші документи, які тільки сприяють розвитку корупції. Тепер замість них планується ввести документацію за стандартами Європейського союзу.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра охорони здоров'я України Зоряни Скалецької.

Поліклініка
Поліклініка

"Медична документація повинна відповідати стандартам країн Європейського Союзу. Ми повинні відмовитися від бюрократичних документів і довідок. Особливо від тих, які обросли корупційними схемами. Ми плануємо скасувати довідки та документи, які гальмують ефективну роботу охорони здоров'я", - заявила міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька.

Нагадаємо, Франківськ атакувала кір, медики б'ють на сполох: під прицілом — діти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Лорак показала, як виглядала до популярності, архівне відео: кардинальні зміни співачки.

Знай.uа писав, смертельна необережність: ДТП під Києвом забрала життя двох сестер, відео.