Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на п'ятницю, 11 жовтня 2019 року. Стало відомо, що гривню значно зміцнили – 24,53 за долар, порівняно з попередніми банківськими днями.

Курс долара Нацбанку на 11 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2453,0569 гривні;

- 100 євро – 2705,7218 гривень;

Як видно з цими показниками, євро впав у ціні на 11 копійок, при цьому вартість долара США з четверга зменшилася ще на 17 копійок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Курс долара і євро 11 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.