Як впливають соціальні виплати на ціни та комунальні тарифи

Незважаючи на багаторічні зусилля держави щодо підвищення рівня життя незахищених верств населення, величезна кількість людей продовжує жити за межею бідності, ледь зводячи кінці з кінцями. В той же час зростають ціни на продукти і тарифи на житлово-комунальні послуги.

Експерти прокоментували найбільш резонансні рішення влади і сформулювали рекомендації для поліпшення ситуації. Загалом, спираючись на слова експертів, можна дійти кількох висновків.

Геращенко повторила трюк Зеленського з шаурмою

Ірина Геращенко після роботи у Верховній Раді України тепер дивує українців новими фотографіями в соціальних мережах. Так, екс-нардеп вирішила взяти приклад з чинного президента Володимира Зеленського і показала, як є шаурму. Однак блюдо виявилося дуже непростим.

Шаурма в Греції подається з картоплею- фрі й називається гірос. Всі ми тепер можемо їсти шаурму, навіть на ніч):

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Woensdag 9 oktober 2019

"Шаурма в Греції подається з картоплею-фрі і називається гірос. Всі ми тепер можемо їсти шаурму, навіть перед сном.", - написала Ірина Геращенко.

Які важливі заяви зробив Зеленський на прес-марафоні

У четвер, 10 жовтня, президент Володимир Зеленський провів прес-марафон в приміщенні Kyiv Food Market. Протягом 12 годин глава держави відповідав на питання журналістів. Які найбільш гучні висловлювання можна було почути від Зеленського?

Зеленський назвав три свої головні цілі на найближчі п'ять років: "Моя ідеологія - завершити війну, підняти економіку і повернути сюди людей".

Дочка тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками

Дочка тяжкохворий зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк Анна є активним користувачем Инстаграма і часто радує армію своїх передплатників стильними кадрами. Причому, після того, як світ дізнався про хворобу Заворотнюк-старша, молодша публікувати щасливі знімки не припинила.

Варто відзначити, що родичі актриси досі не коментують її стан. Нещодавно, 23-річна Ганна зверталася до журналістів і громадськості з проханням не спекулювати її хворобою матері, а також благала залишити її родину у спокої.

В Україні з'явиться унікальна банківська карта

В Україні вперше випустять унікальну платіжну картку, на якій не буде вказано банківських реквізитів. Тобто, карта буде без номера, строку її дії та CVV-коду. З'явиться така новинка в "Альфа-банк", йдеться на сайті відомства.

Як наголошується, почнуть випуск карт без реквізитів вже 15 жовтня. У банку це пояснюють тим, що таке рішення допоможе захиститися від шахраїв.