Потужний антициклон Lizbeth мчить на територію України. За прогнозами синоптиків, він принесе в країну теплу погоду і розвіє темні хмари.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

За її словами, циклону Lizbeth доведеться битися з циклоном Quentino, який принесе українцям штормовий вітер.

погода
погода

"Вікенд з ясною синоптичною репутацією - вже на носі. І він буде теплим і переважно сонячним. Суху малохмарну і навіть сонячну погоду організує нам потужне антициклонічне поле". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В суботу-неділю, 12-13 жовтня по всій території України очікується суха сонячна погода. У суботу стовпчики термометрів покажуть +15...+20 градусів, а в неділю буде ще тепліше +18... +23 градуси.

Протистояння між Lizbeth і Quentino трохи зіпсує гарну погоду на вихідних. На півночі і заході України вітер може посилитися до штормових значень.

"Тримайте капелюхи міцно, уважно вибирайте місце для паркування автомобіля, не залишайте його під гіллястими деревами і білбордами". Наталка Діденко

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну прийшло справжнє похолодання. Вночі в деяких регіонах країни навіть були заморозки. Однак синоптики прогнозують, що бабине літо все ж таки настане.

Також портал Знай.uа писав, що кияни вже встигли "насолодитися" і заморозками, і навіть першим снігом. Але довгоочікуваного бабиного літа в столиці бути, обіцяють синоптики.