Новий обмін утримуваними особами з Росією буде включати три групи людей. Про це заявляє міністр закордонних справ України Вадим Пристайло.

"Цей процес знаходиться на вирішальному етапі, але кількість людей, ні дату я вам не скажу. Цей обмін набагато складніше. Він складається з кількох груп, приблизно три групи людей, які хочемо обміняти", – сказав міністр.

Коментуючи те, що нещодавно на непідконтрольної Україні частині Донбасу виносили ряд вироків за такими, що утримуються бойовиками людям, Пристайко сказав: "Це є необхідною частиною процесу".

Раніше стало відомо, що міністр закордонних справ України оголосили про масштабне обміні укладеними між Україною і Росією. У списку "Об'єднання родичів" вже 93 прізвища.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В список пощастило потрапити франковцу Миколі Шиптуру, повідомляє "Радіо Свобода".

Чоловік був на Майдані з самого початку революції, брав участь у демонстраціях, охороняв КМДА. 2014 року, він з іншими активістами Евромайдану, їде в Крим, щоб підтримати акцію до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

Нагадаємо, український моряк розповів, як його лікували "тюремники" з Росії.

Як повідомляв Знай. ua, сім'я чекає франковчанина з полону Путіна, з'явилася надія.

Також Знай. ua писав, що Зеленський розповів, коли звільнять інших українських політв'язнів.