Українці часто можуть придбати неякісні продукти у магазинах, особливо, якщо мова йде про великі супермаркети. Так, часто громадяни скаржаться на покупки у мережі АТБ.

Відповідний допис опублікував користувач соціальної мережі Facebook Олексій Антонов у групі "Просто Дніпродзержинськ".

Чоловік написав у підписі до фото: "АТБ. Морозиво "Розумний вибір". Питання: "Чи розумний це вибір?"

Відомо, що у супермаркетах мережі АТБ можна придбати продукти їхнього власного виробництва під назвою "Розумний вибір". Зазвичай, такі товари відрізняють нижчою вартістю, ніж товари інших торгових марок. На фото видно, що стаканчик з морозивом, куплений в супермаркеті наполовину порожній.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Українці не пройшли повз допису та активно почали коментувати побачене. Користувачі соцмережі відзначають, що самі не раз потрапляли у подібні ситуації. Українці додали, що товари з маркуванням "Розумний вибір" часто можуть бути неякісними.

Нагадаємо, в АТБ прогримів расистський скандал, невідомі жорстоко принижували іноземця: "Ти його хаваєш і все".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці в старості зможуть розгулятися на широку ногу: коли чекати на підвищення пенсій.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" підняла ціни до небес, не кожен зможе дозволити собі поїздку: "Робимо Женю трішечки багатшим".