Конгрес українців Канади звернувся до опозиційної Нової демократичної партії Канади, щоб уряд організував для українців безвізовий режим. Партія підтримала прохання в офіційній відповіді Конгресу.

Володимир Зеленський на офіційній зустрічі в Канаді

У відповіді партія зазначила, що: "Канаді слід продемонструвати свою підтримку України і її зусиль з реформування та боротьби з корупцією шляхом продовження і розширення програм допомоги і встановлення безвізового в'їзду в Канаду для українців".

Нова демократична партія Канади підтримала ініціативу збільшити санкції проти Росії за те, що вона зробила Україні.

Канадські українці з Трюдо

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У партії заявили, що: "Ми відкриті для застосування більш жорстких багатосторонніх цільових санкцій для реагування на злочинну поведінку Росії".

В даний момент Нова демократична партія Канади є третьою за кількістю мандатів у парламенті країни. Після виборів 21 жовтня в Канаді буде утворено новий уряд.

Нагадаємо, раніше робоча віза для українців: як отримати і скільки вона коштує.

Також Знай.uа писав про те, скільки грошей заробітчани відправляють в Україну: суми переказів вражають.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кабмін анонсував нові угоди про безвіз: ще 14 країн можуть відкрити двері українцям.