У Кривому Розі невідомі відібрали у пенсіонерки продукти, які та отримала від народного депутата Дмитра Шпенова. Окрім цього, вони їх розсипали на землю та закликали йти працювати, а не отримувати "подачки".

Як відзначається, надзвичайний випадок стався в районі Інгулець, що в Кривому Розі. Там, як відомо, діє програма допомоги для населення від чинного нардепа Дмитра Шпенова. Відтак, людям похилого віку систематично видають нужденним продуктові набори.

На відео видно, як до бабусі, що отримала такий пакет, підійшли невідомі та забрали в неї продукти, а потім і розсипали їх на землю. Водночас чоловіки сказали до пенсіонерки, аби та не брала ніяких подачок, а йшла працювати, якщо їй не вистачає пенсії.

Після такого літня жінка розгубилася та пішла. Наразі один із користувачів соцмережі Захар Терещенко написав: "Хто дізнався "героя" по голосу - відпишіть за винагороду. Хто знає бабусю - також відпишіть, хотілося б допомогти".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

ЛЮДИ! ЧЕЛОВЕКИ! Ну разве так Можно? Ну разве эта пожилая женщина, заслуживает такого отношения к Себе? Обязательно досмотрите видео до конца и сделайте нужные, а главное, правильные Выводы...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 11 oktober 2019

Нагадаємо, глава Офісу президента Богдан повернувся до списків партії Порошенка: відсудив своє місце.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський після прес-марафону попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео.

Також портал Знай.uа писав, що журналіст показав маєток Зеленського в Італії: сміття під воротами і жодних росіян, фото.