Протягом останніх п'яти років в Донецькій області було зареєстровано більше 200 військовослужбовців, які пропали безвісти. Про це повідомляє Відділ комунікацій Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"В результаті перевірки за обліками ЄІС МВС України встановлено, що протягом 2014-2019 років з моменту першої пошукової операції зареєстровано 201 безвісти зниклого військовослужбовця", — говоритися в повідомленні.

Слід також зазначити, що станом на вівторок, 8 жовтня, 2019 року все ще залишається невстановленим місцезнаходження 20 військовослужбовців, які пропали безвісти в Донецькій області.

Нагадаємо, що начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що одним з найбільш слабких місць ВСУ є погане володіння англійською мовою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, за даними прес-центру ООС, російські бойовики порушили режим тиші 23 рази.

Також портал Знай.ua писав, що бойовики продовжують зривати відведення військ в районі Золотого. Однак спостерігачі ОБСЄ зафіксували в районі населеного пункту поліцейських і військовослужбовців української армії. Також туди під'їхали і добровольці.