На тимчасово окупованій території Донбасу у неділю, 13 жовтня, бойовики 21 раз обстріляли українські позиції.

Про це повідомляє прес-служба штабу операції об'єднаних сил.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 7 обстрілів: двічі поблизу Пісків – з міномета калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Водяного – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; двічі поблизу Павлополя – з міномета калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів; неподалік Чермалика – зі станкових автоматичних гранатометів; поблизу Пищевика – з великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні прес-служби ООС.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Повідомляється також, що у понеділок, 14 жовтня, бойовики теж встигли порушити режим тиші. Так, вогонь по українських позиціях відкрили 4 рази. Втрат з боку українських захисників не було.

Зведення станом на 07:00 14 жовтня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 13 жовтня, збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 13 oktober 2019

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.