Міжгірне водосховище в Сімферопольському районі - найкрупніша штучна наливна водойма Криму. До початку анексії острів мав Північно-Кримський канал, де в останнім часом були зафіксовані очисні роботи наразі більше нагадує калюжу. Ніхто і не думає пальцем об палець вдарити, аби врятувати те, над чим працювали люди роками.

Фотографії водосховища, зроблені з висоти пташиного польоту, в Twitter опублікував блогер "Кримський бандерівець".

"Основне джерело його заповнення до окупації був Північно-Кримський канал. Сьогодні це більше схоже на калюжу", - говориться в коментарі до фото.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що минулого тижня Україна разом з ще 40 країнами ООН підтримали Спільну заяву щодо стану прав людини в тимчасово окупованому Криму. В заяві зазначено, що Росія повинна дотримуватися права людини в Криму як держава-окупант відповідно до міжнародного права. Також РФ зобов'язана надати доступ для міжнародного та регіонального моніторингу.

Нагадаємо, окупанти добили Крим черговою катастрофою: люди масово тікають, рятуючи дітей

Як повідомляв портал Знай.uа Криму загрожує справжня катастрофа

Також Знай.uа писав, в мережі показали фотографії реальної туристичної ситуації в Криму