Українського актора Юрія Чеботарова побив менеджер ресторану-піцерії, де він працював. Паралельно артист співпрацював з польським театром.

Конфлікт між роботодавцем і Чеботаровым виник після того, як українець заявив про намір звільнитися і зажадав свою законну оплату, яку прострочили.

Пост про побиття актор опублікував в соціальній мережі Facebook.

Зламаний ніс і сліди душіння на шиї-так зі мною розраховувався керівник піцерії, в якій я заробляв гроші на життя у...

Geplaatst door Юрій Марк op Vrijdag 11 oktober 2019

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Чеботарову зламали ніс і у нього були сліди душения на шиї. Потерпілий звернувся в поліцію після інциденту.

На даний момент відомо, що адміністрація піцерії Tivoli після цього виплатила акторові борг, проте звинувачення в нападени спростовують.

Юрій Чеботаров є українським актором і випускником театрального факультету Харківського університету мистецтв, прожив у польській Познані три роки. Він виступав у Театрі ім. Биуро Подрого і нещодавно став співпрацювати з Польським театром в Познані.

Українець наше в Польщі постійну роботу в піцерії, так як тимчасові підробітки в театрах не давали йому можливості залишатися в країні на законних підставах.

В піцерії, де відбулося побиття, заявили про те, що проведуть внутрішнє розслідування. Також керівництво Tivoli додало, що майже половина працівників закладу - громадяни України. У повідомленні у Facebook підкреслюється, що будь-які розмови про дискримінацію в їх гастрономії за національною ознакою абсолютно несправедливі.

Нагадаємо, заробітчан жорстоко побили в Польщі через українську мову.

Як повідомляв Знай. ua, відомого українського актора жорстоко побили в Польщі.

Також Знай. ua писав, що киянин захистив нацгвардейца від нападників циганок.