Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 15 жовтня. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 11 жовтня, підвищився в ціні і тепер становить 24,53 гривні. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 15 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2453,804 гривні;

- 100 євро – 2709,7355 гривень;

Як видно з цими показниками, євро збільшився в ціні на 4 копійки. Крім того, долар також подорожчав на 0,74 копійок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Курс долара та євро 15 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.